Jump to content
Sign in to follow this  
ronsei

USB Verbindung im Menü ausgegraut

Recommended Posts

Werbung (verschwindet nach Registrierung)

Hallo

Ich hatte bei meiner Alpha 6500 die Möglichkeit den USB Mode auf MTP umzustellen und dann über einen OTG Adapter die Bilder direkt auf das Tablet zu kopieren.

Bei meiner neuen Alpha 7M3 ist der Menüpunkt USB Verbindung auf Automatik und ausgegraut!

Weiß vielleicht jemand welche andere Einstellung ich mir da verstellt habe?

Gruß

Ronald

Share this post


Link to post
Share on other sites

Du hast vermutlich im Netzwerkmenü "Strg mit Smartphone" auf "Ein" geschaltet (so ist es jedenfalls auf meiner a6400 formuliert und dann wird USB ausgegraut).

Wenn ich das ausgraute USB dann anklicke erscheint aber auch der Hinweis auf genau diese Einstellung als Ursache.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue., Read more about our Privacy Policy